Pom pom džemper [Napravite sami]

Pom pom džemper www.unpretentiousme.com

Verovatno do sada niste primetili, ali ja sam opsednuta pom pomima. Još od kada sam pravila pom pom sandale ne mogu da prestanem da razmišljam o svemu na šta bih mogla da ih dodam. Mislim da u zavisnosti od odabira boja i rasporeda  mogu izgledati boho, šik, detinjasto, moderno, ali i minimalistički. Ovoga puta sam se odlučila da crne pom pome stavim na beli džemper i tako stvorim jednostavnu crno-belu kombinaciju. Prvo sam imala na umu da to uradim na potpuno belom duksu koji drži formu. Dobrog kandidata sam uspela da nađem u Zarinoj muškoj kolekciji, ali pre nego što sam se odlučila za kupovinu sam se setila da kod kuće imam nešto pogodno. Nastavite da čitate i saznaćete koliko je stvarno taj džemper bio pogodan. Ovo je najkraći tutorial na blogu za sada i sastoji se od samo dva koraka. Uzmite vunicu u ruke i napravite pom pom džemper sa mnom!

Šta će vam trebati za pom pom džemper?

Pom pom džemper www.unpretentiousme.com

  • Običan duks ili džemper
  • Vunica
  • Makaze
  • Konac i igla

Kako napraviti pom pom džemper?

Korak 1

Napravite dovoljno pom poma za željani raspored. Ovde možete naučiti kako da napravite pom pom.

Korak 2

Iglom i koncem pričvrstite pom pom za džemper kao što biste pričvrstili dugme – počnite sa unutrašnje strane džempera, napravite nekoliko bodova bez da prolazite kroz pom pom, zatim napravite nekolio bodova prolazeći kroz pom pom i završite sa nekoliko bodova samo kroz džemper.

I to je to! Rekla sam vam da je kratko. Šta mislim o krajnjem rezultatu? Onako. Glavni razlog je što džemper koji sam odabrala uopšte ne drži formu, pa ga pom pomi vuku ka dole. Znam da to nije smak sveta, ali ne bi se desilo da sam se držala prvobitne zamisli i odabrala duks/džemper krućeg materijala. Budite pametniji od mene kada budete pravili nešto slično.Pom pom džemper www.unpretentiousme.com

Slični postovi